Danske Netbank – få besparelser med Danske 24/7

Slip for de daglige gebyrer med netbank
Danske 24/7 er til dig, der foretrækker at ordne dine bankforret-ninger selv via netbanken og pengeautomater. Og blive belønnet for det. I Danske Netbank har du overblik over både den daglige økonomi og den langsigtede planlægning med investering, pension osv. – 24 timer i døgnet, året rundt.
Læs mere om 24/7.Gebyrfri overførsel til udlandet
Nu belønner vi igen kunder, der bruger Danske Netbank. Spar op til 100 kr. pr. overførsel mellem egne konti i Danske Bank-koncernen. Læs mere om gebyrfri overførsel.Brug din e-Boks
Få alle de dokumenter, som banken sender elektronisk til din e-Boks. Det gælder f.eks. kontoudskrifter, total- og årsoversigt, flere typer af fondspapirer, meddelelser om betaling og betalingsoversigten. Læs mere om e-Boks.

Gå i Danske Netbank på Mac
Sammen med ActivCard har Danske Bank lavet en løsning, der giver Mac-brugere adgang til Danske Netbank. Læs mere om brugen af ActivCard.Net-ID - nem og sikker identifikation på internettet
Med net-ID kan du som netbank-bruger logge på hos andre virksomheder med din elektroniske underskrift. Så skal du kun huske én kode – den du bruger til netbank-logon.
Læs mere om net-ID.

E-mail og phishing

Phishing betyder, at en svindler prøver at "fiske" personlige oplysninger f.eks. kreditkortnumre fra dig. Det kan ske via e-mails og forfalskede hjemmesider.

Danske Bank vil aldrig bede dig om personlige oplysninger via e-mail.

Læs mere om phishing.

Kom godt i gang

For at logge på netbanken er det nødvendigt, at du har adgang til en computer, som teknisk er indstillet rigtigt. I menuen til venstre kan du klikke dig frem til de relevante informationer.

Danske Netbank med Windows 7 og Vista

Læs, hvordan du installerer Danske Netbank på Windows 7 og Windows Vista.

Danske Netbetaling

I disse butikker kan du benytte Danske Netbetaling, når du betaler dine varer online. Betalingen sker via din netbank.

Sikkerhed på din pc

Sikkerhedssystemet i Danske Netbank sikrer, sammen med sikkerheden på din pc, at uvedkommende ikke får adgang til data og herved mulighed for at udføre transaktioner.

Er du i tvivl om sikkerheden på din pc og hvordan du forholder dig på internettet, kan du læse mere om sikkerhed på din pc.